Facebooktwitterrss

padi gas blendertec rec

De cursus PADI Tec Gas Blender

Je bent misschien nog niet bevoegd om gas te mengen, maar wil je anderen leren hoe je dat doet? Als het antwoord ja is, is de cursus PADI Gas Blender net wat je zoekt.

De cursus PADI Gas Blender is een van de meest informatieve en meest uitgebreide programma’s die er zijn. Het omvat educatieve filosofieën en cursusdoelen die het veeleisende karakter van gas mengen direct aan de orde stellen.

Wat je leert

Gedurende dit programma word je getraind tot gekwalificeerde Nitrox en Trimix Gas Blender. Je leert hoe je alle mogelijke gasmengsels kunt vullen voor teamgenoten of gewoon voor jezelf. De theorie behandelt onder andere de fysieke en operationele eigenschappen van zuurstof, de risico’s en de omgang met dit brand bevorderende gas. Verder leer je alles over het zuurstof service maken van cilinders en kranen. De theorie behandelt tevens alle voordelen en nadelen van de verschillende vulmethoden.

Je leert gedurende een hands-on trainingssessie hoe je duikapparatuur geschikt kunt maken voor het gebruik in een zuurstofrijke omgeving. Niet alleen kijken – zelf doen!

In het tweede deel van de praktijkles ga je daadwerkelijk Nitroxflessen vullen met behulp van de Partial Pressure Blending methode.

Wat heb je nodig om deel te nemen?

  • PADI Enriched Air Nitroxbrevet (of een gelijkwaardig brevet)
  • Minimum leeftijd: 18 jaar
  • De PADI Gas Blender Manual
  • De PADI Gas Mix Calculator
Kosten

€ 249,-. In de cursusprijs zijn alle lesmaterialen inbegrepen.

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.duikcentrumdenhelder.nl/haal-je-padi-hier/padi-specialties/padi-tec-gas-blender/
Twitter